Sistemele sunt standardizate pentru utilizare in domeniul comercial sau rezidential, diferenta constand in puterea pompei si numarul de duze. Pretul sistemelor standard poate fi modificat in functie de particularitatile amplasamentului in cazul unei oferte personalizate.

 Sistemele rezidentiale au in componenta pompe cu un debit ce le permite sa controleze un numar mai mic de duze, in asa fel incat pulverizarea sa fie optima in ceea ce priveste cantitatea de vapori realizata cat si dimensiunea particulelor.

Sistemul cel mai mic, controlat de o pompa cu un debit ce-i permite sa realizeze pulverizarea pe 7 - duze, lucrand la 24V, are in componenta temporizatorul, pompa si electrovalva pentru controlul admisiei apei.

Pompa poate furniza debit si presiune pentru pana la 12 - 14 duze doar ca va fi redusa cu circa 15% cantitatea de vapori, in cazul numarului maxim de duze utilizat.

In cazul in care doriti suplimentarea numarului de duze, a lungimii standard sau alte accesorii, pretul va va fi comunicat dupa adaugarea celor dorite in plus.

Sistemul mediu cu 20 duze de pulverizare poate fi suplimentat pana la 22-25 de duze, cu aceeasi consecinta, respectiv reducerea cu 15% a cantitatii de vapori dar cu castigul cresterii ariei racorite.

Pretul final se comunica dupa stabilirea exacta a numarului de duze, a lungimii traseului si a accesoriilor suplimentar solicitate.

Sistemul cu 30 de duze de pulverizare poate fi suplimentat pana la 40 de duze, in aceleasi conditii ca si cele de mai sus.

 

 

 

View My Stats