Suna acum: 0723456789

Oferim cele mai eficiente sisteme de racire in aer liber

Ne deplasam la locatia ta pentru a evalua sistemul potrivit

Image
Sistem simplu

Sistem simplu

Utilizeaza joasa presiune a apei din retea, compus din duze cu diametrul orificiului de pulverizare de 0,4 – 0,7 mm, unite printr-un tub de plastic, fara pompa si care utilizeaza presiunea apei din retea pentru pulverizare. Este de fapt un simplu furtun echipat cu duze de pulverizare ce nu pot produce asa numita "ceata" ci o ploaie de particule de apa, prea mari pentru ca sa se evapore in timp util, inainte de a ajunge in contact cu o suprafata.

  • Avantaje:

Pretul de cost scazut;

Utilizate casnic, cu succes in padocurile de animale de companie, pentru umezit suprafete reduse din gradina sau sere;

  • Dezavantaje:

Diametrul mare al particulelor de apa nu permite acestora evaporarea instantanee ceea ce duce la umezirea obiectelor aflate dedesubt sau in apropiere;

Randament si eficienta reduse;

Suprafata deservita este limitata la un numar redus de duze, presiunea de la retea fiind insuficienta sa controleze mai mult de 8 – 10 duze de pulverizare;

Nu pot fi utilizate temporizat deoarece nu au nici un sistem de control in afara unui robinet manual. Lipsa temporizatorului este un mare dezavantaj in utilizare.

Sistem de medie presiune oferite de noi

Sistem de medie presiune oferite de noi

Utilizeaza duze cu diametrul de 0,1 – 0,3 mm, portduze, pompa, valve de control, filtre de apa si temporizator.

  • Avantaje:

Randament optim;

Pretul de cost accesibil;

Pretul scazut al accesoriilor si consumabilelor;

Se pot utiliza atat in aplicatii casnice (temporizat sau nu ), cat si in aplicatii profesionale ( terase, restaurante, baruri, starnduri, sere, padocuri de animale, depozite de vinificatie, etc. )

Fiabilitate ridicata a componentelor, pret scazut la piesele de schimb;

  • Dezavantaje:

Nu exista, ele functioneaza atat ca sisteme casnice cat si profesionale;

Image
Image
Sisteme de inalta presiune

Sisteme de inalta presiune

Utilizeaza duze cu diametrul de 0,1 – 0,3 mm, tubulatura si fitinguri de inalta presiune portduze, pompa, valve de control, filtre de apa si temporizator.

  • Avantaje:

Randament optim;

  • Dezavantaje:

Pretul de cost ridicat;

Pretul ridicat al componentelor si accesoriilor de schimb, avand in vedere ca toate trebuie sa reziste la presiuni ridicate ( > 80 bar );

Nerentabile in aplicatii casnice, avand in vedere dimensionarea pompei de presiune, pretul ridicat de cost in intretinere si exploatare;

Toate componentele sunt calculate sa reziste le presiuni inalte ceea ce necesita interventii calificate in caz de proasta functionare;

Fiabilitatea redusa a pompei care utilizeaza pistoane ceramice si este supusa la regimuri de lucru intens;

Zgomot mare rezultat din functionarea pompei de inalta presiune;

Sensibilitatea crescuta a pompei la apa cu duritate mare, necesita de cele mai multe ori utilizarea unui dedurizator care creste corespunzator pretul de achizitie si exploatare;

Sisteme racire evaporativa cu ventilator

Sisteme racire evaporativa cu ventilator

  • UTILIZARE

Acolo unde curentii de aer nu sunt prezenti pe terasa, datorita faptului ca aerul nu circula, apa pulverizata duce la umidificarea in exces a atmosferei si astfel procesul de evaporare este incetinit iar dupa un anumit timp nu mai are loc, atingandu-se punctul de disconfort termic.

  • DESCRIERE

Ventilatorul este de tip special, cu diametrul de cca 80 cm, trei viteze si baleaj stanga-dreapta la 90°, astfel acoperind o suprafata de 150 m². Raza este de circa 8-9 metri.

Duzele montate pe circumferinta sitei de protectie pulverizeaza apa iar vaporii sunt impinsi de curentul de aer creat de palele eliciei.

Ventilatorul se monteaza intruna dintre extremitatile spatiului respectiv, in asa fel incat jetul de vapori si de aer sa treaca deasupra la o inaltime suficienta incat sa nu creeze disconfort.

Pompa de presiune este controlata de temporizator pentru a permite adaptarea pulverizarii la conditiile de temperatura.

 

Image
Image
Umidificare Ultrasonica

Umidificare Ultrasonica

Apa pulverizata cu ajutorul vibratiilor cu inalta frecventa nu este un sistem de racire ci mai degraba un sistem de control strict al umiditatii in spatiile in care acest lucru este necesar. Deoarece dealungul activitatii noastre in domeniul racirii evaporative am avut numeroase solicitari pentru sisteme de umidificare, va prezentam mai jos un sistem dedicat controlului umiditatii..

Accesorii si componente

Accesorii si componente

Comercializam o gama de produse pentru sistemele furnizate de noi.

Duza de pulverizare fara filet

Portduza

Arc cu supapa

Carcasa filtru apa

Cartus 5" filtru apa

Furtun alb pentru linia de pulverizare

Image

Descarca materialul pdf

Montajul este facil, asa cum se poate vedea in materialul atasat
@2022